Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Ρίχνουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να βραχεί καλά το μπισκότο.Στρώνουμε μεμβράνη σε μια φόρμα με 21 εκ. διάμετρο. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα των μπισκότων στη βάση και το κρυώνουμε στο ψυγείο.Για την κρέμα, χτυπάμε με το...