Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεπλένετε καλά τις σαρδέλες και τις στραγγίζετε. Τις βάζετε σε ένα μπολ, τις περιχύνετε με τις 3 κουταλιές χυμό λεμονιού και το κρασί, τις αλατοπιπερώνετε και τις ανακατεύετε να πιάσουν από το μίγμα καλά, παντού. Τις κρατάτε σκεπασμένες για 20-30 περίπου λεπτά....