Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 900 γρ. νερό με τη ζάχαρη, τη σουμάδα και τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε στη φωτιά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στα υπόλοιπα 100 γρ. νερό. Πριν βράσει το νερό με τη σουμάδα και τη ζάχαρη,ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την...