Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την γέμιση: Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα πλένουμε ,τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το πλένουμε. Σε τηγάνι βαθύ βάζουμε 3 κουταλιές ελαιόλαδο να ζεσταθεί ,προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο,τα σοτάρουμε , προσθέτουμε τα ανάμεικτα λαχανικά,το σέλερι,...