Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινάω με τα κεφτεδάκια ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί εφόσον έχω βάλει στο μπλέντερ το ψωμί, το κρεμμύδι και το σκόρδο τα αφήνω στο ψυγείο.Πλένω και κόβω τα λαχανικά μου σε λωρίδες τις ντομάτες τις τρίβω. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο κι έπειτα τις πιπεριές μέχρι να...