Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας μας! Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας μας! Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για να δέσει η σάλτσα Απαιτούμενος χρόνος:5 λεπτά