Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τεμαχίζουμε την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε την κρέμα στη φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Λίγο πριν βράσει, την αποσύρουμε και τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά με μία πλαστική κουτάλα έως ότου η σοκολάτα λιώσει. Αφήνουμε να...