Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Σε μια μεταλλική λεκάνη βάζουμε το χοιρινό κότσι, το δαφνόφυλλο, το μαυροπίπερο, τη σκορδοσκόνη, την μπύρα και το κρεμμύδι ολόκληρο και ψήνουμε στους 180° C για 5 ώρες.
Για να φτιάξουμε τον πουρέ, βράζουμε τις πατάτες και τις πολτοποιούμε σ’ ένα μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι λευκό, ½ κουτ. σούπας βούτυρο, κρέμα γάλακτος, τριμμένο μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε τον πουρέ, θρονιάζουμε το κότσι από πάνω και "λούζουμε" με το ζουμί που άφησε το κρέας στο ψήσιμο.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.