Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια σε δροσερό τρεχούμενο νερό.
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο με το κρεμμύδι και την καυτερή πιπερίτσα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλιπα υλικά μαζί με τα μύδια και ρίχνουμε και 2 ποτήρια ζεστό νερό.
Σιγοβράζουμε για ½ ώρα σε μισοσκεπασμένη κατσαρόλα και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με τον μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.