Βγάλε το τσόφλι που έπεσε στο ασπράδι χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο τσόφλι.
Αυτό το να πέφτει ένα κομματάκι από το τσόφλι μέσα στο μπολ με τα αυγά είναι ότι χειρότερο, μιας και παιδεύεσαι πόση ώρα για να το πιάσεις. Μπορείς όμως να πάρεις το υπόλοιπο από τσόφλι και απλά να το ψαρέψεις, χωρίς να λερώσεις και τα χέρια σου.
Για τη σούπα:
Για το σερβίρισμα:
Για τη σούπα:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε, μέχρι να γίνει μια λεία βελουτέ σούπα. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο γάλα, για να γίνει πιο ρευστή η σούπα. Αφήνουμε τη σούπα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να κρυώσει καλά πριν σερβίρουμε.
Για το σερβίρισμα:
Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ. Βάζουμε στο κέντρο τις αγκινάρες, το δυόσμο, τους σπόρους κολοκύθας, περιχύνουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, λίγο μπούκοβο και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.