Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τις πατάτες σε κομματάκια και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε προσθέσει το λάδι και τα σοτάρουμε. Μόλις σοταριστούν προσθέτουμε τον αρακά, το αλάτι και το πιπέρι και σκεπάζουμε με νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου...