Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να φτιάξουμε το κέικ λεμονιού με κρέμα λεμόνι, κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι και το μπέικιν σε ψιλή σήτα.Στον κάδο του μίξερ, τοποθετούμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και με το φτερό που αναμειγνύουμε το κέικ χτυπάμε το μείγμα για 3΄-4΄ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να κρεμώσει το...