Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζω το λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Προσθέτω τις πιπεριές ψιλοκομμένες μαζί με το καλαμπόκι, ελιές και τον τόνο. Μόλις γίνουν τα βάζω στην άκρη.Στο ίδιο τηγάνι προσθέτω το νερό μαζί με το ρύζι και αφήνω το ρύζι να βράσει. Κατά τη διάρκεια του...