Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα τσιπς αραβικής πίτας, ανοίγουμε πρώτα τις πίτες από τη συσκευασία (ή αν έχουμε το χρόνο, φτιάχνουμε χειροποίητες αραβικές πίτες). Τις κόβουμε με τα χέρια σε ακανόνιστα κομμάτια. Τις ανοίγουμε στη μέση (η κάθε πίτα είναι διπλή και στη μέση έχει κενό).Ζεσταίνουμε κατσαρόλα...