Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την εύκολη κοτόπιτα, βάζουμε πρώτα το ζωμό κότας με το φιλέτο, σε κατσαρόλα, και αφήνουμε να πάρουν βράση. Βράζουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε 10 λεπτά, τα φιλέτα μέσα στο ζωμό. Θα χρησιμοποιήσουμε 1/2 φλ. ζωμό. Κρατάμε τον υπόλοιπο στο ψυγείο για άλλη χρήση.Ψιλοκόβουμε τα...