Λαζάνια με μοσχάρι ραγού

Λαζάνια με μοσχάρι ραγού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε το μοσχάρι ραγού, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σε ένα τηγάνι βαθύ ή σε μία πλασοτέ κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο ολόκληρο, το καρότο, το σέλερι και το πράσο. Τα σοτάρουμε για 8΄-10΄, να γίνουν διάφανα, χωρίς να πάρουν χρώμα. Τα τραβάμε στις...