Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ διαλύουμε την μαγιά με 1 φλυτζάνι από το χλιαρό νερό. Κατόπιν βάζουμε στο μπολ με την μαγιά 3 κουταλιές αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε περίπου 20 λεπτά για να φουσκώσει. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό , το αλεύρι και το αλάτι . Προσθέτουμε το μείγμα...