Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε τις μερίδες. Σκουπίζουμε. Αλατοπιπερώνουμε καλά και στη συνέχεια τις τσιγαρίζουμε στο βούτυρο μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσει σβήνουμε με το κρασί και γδέρνουμε καλά τον πάτο να ξεκολλήσουν όσα κρεατάκια και...