Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Παγώνουμε 500 γραμμάρια από τις φράουλες στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ.Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε καλά.Προσθέτουμε 100 γραμμάρια φρέσκες φράουλες ψιλοκομμένες και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε να...