Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 C, Κόψτε τις γλυκοπατάτες στο μισό κατά μήκος και τοποθετήστε την κομμένη πλευρά προς τακάτω σε ένα ταψι αφού έχετε στρώσειμια λαδόκολα. Ψήστε μέχρι να μαλακώσει, περίπου 35 λεπτά. Βγάλτε τηναφήστε να κρυωσει ελαφρά και σκουπίστε τη σάρκα.Βάλτε...