Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβετε τα κεφάλια από τα ψάρια σας, τα καθαρίζετε και τα πλένετε. Τα αλατίζετε και τα αφήνετε να στραγγίξουν στο σουρωτήρι.Βάζετε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι. Αλατίζετε. Όταν το ρύζι μισομαγειρευτεί και δεν έχει ακόμη απορροφήσει όλο το νερό...