Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170° C. Κοσκινίζετε την ζάχαρη άχνη στο ταψί και στρώνετε τις ροδέλες μήλου.Βάζετε τη ζάχαρη με τα αβγά σε ένα σκεύος και ανακατεύετε με σύρμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κονιάκ συνεχίζοντας το ανακάτεμα.Ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι, το...