Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το τηγανιτό κουνουπίδι, χωρίζουμε το κουνουπίδι σε μικρές φουντίτσες, και ετοιμάζουμε το χυλό.Σε ένα μπολ ρίχνουμε την μπίρα, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τόσο ώστε να φτιάξουμε ένα κουρκούτι.Βουτάμε κάθε μπουκετάκι στο χυλό και...