Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σε ένα σκεύος με ψηλά τοιχώματα τοποθετώ όλα τα υλικά της κρέμας εκτός από το βούτυρο. Με το ραβδομπλέντερ χτυπάω το μείγμα ώστε να ομογενοποιηθεί και να διαλυθεί το κορν-φλάουρ.Κατόπιν τοποθετώ το σκεύος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (7/9) και ανακατεύοντας τακτικά με έναν...