Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις αγκινάρες.Στο μεταξύ έχουμε τσιγαρίσει τον κιμά με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.Τοποθετούμε στο ταψί μια στρώση αγκινάρες, από πάνω μια στρώση κιμά και ξανά μια στρώση αγκινάρες.Ρίχνουμε λίγο λάδι και αν...