Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με κέτσαπ με βαλσαμικό ξύδι dip γιαούρτι και σαλάτα καλαμποκιού

Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με κέτσαπ με βαλσαμικό ξύδι dip γιαούρτι και σαλάτα καλαμποκιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Τοποθετείτε το μπέικον σε ένα μίξερ και το χτυπάτε για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρει την υφή κιμά.Τοποθετείτε το μπέικον σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μοσχαρίσιο κιμά, την τριμμένη φρυγανιά, τον μαϊντανό, το αυγό, την καπνιστή πάπρικα, αλάτι και λίγο...