Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Πασπαλίζετε τις λωρίδες του χοιρινού με αλεύρι. Τις τινάζετε για να φύγει το περιττό αλεύρι και τις τηγανίζετε από όλες τις πλευρές στο μισό ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τις βγάζετε από το τηγάνι και τις κρατάτε στην άκρη. Ζεσταίνετε σε μεγάλη κατσαρόλα το υπόλοιπο...