Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πασπαλίζετε τις λωρίδες του χοιρινού με αλεύρι. Τις τινάζετε για να φύγει το περιττό αλεύρι και τις τηγανίζετε από όλες τις πλευρές στο μισό ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τις βγάζετε από το τηγάνι και τις κρατάτε στην άκρη. Ζεσταίνετε σε μεγάλη κατσαρόλα το υπόλοιπο...