Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Προθερμαίνω το φούρνο στους 165° C στην αντίσταση.Χτυπάω τη ζάχαρη με το λάδι για 5’ σε δυνατή ταχύτητα στο μίξερ. Αναμιγνύω τα δύο αλεύρια με το baking powder και την κανέλα και προσθέτω στο μείγμα λαδιού.Διαλύω την μαγειρική σόδα μέσα στο κρασί και ρίχνω το μείγμα στη...