Γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο και γλασαρισμένα φρούτα

Γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο και γλασαρισμένα φρούτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το ολόκληρο γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο πλένοντας πρώτα καλά και στεγνώνοντας το χοιρίδιο.Αν μπορούμε να βρούμε λεμονόφυλλα η νερατζόφυλλα είναι ιδανικά γι αυτή τη συνταγή. Στρώνουμε τα φύλλα σε μεγάλο βαθύ ταψί. Μπορούμε να βάλουμε και κλωνάρια...