Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τα κεφάλια των ψαριών και τα ψαροκόκαλα σε μια κατσαρόλα. Προσθέτετε τα μυριστικά για το ζωμό και 1 λίτρο (4 φλ.) νερό. Προσθέτετε το κρασί και τα αφήνετε να κοχλάσουν για 15 περίπου λεπτά και τα σουρώνετε. Κρατάτε 3 ½ φλιτζάνια ζωμού και πετάτε τα υπόλοιπα...