Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάτε καλά τα αβγά και τα αλατοπιπερώνετε. Σε μεγάλο τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνετε 2 κουτ. σούπας λάδι, ρίχνετε μέσα τα αβγά και μαγειρεύετε την ομελέτα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Μεταφέρετε σε πιάτο και κόβετε σε μεγάλα κομμάτια.Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και...