Σοκόλαση µε φιστίκια Αιγίνης και ρούµι

Σοκόλαση µε φιστίκια Αιγίνης και ρούµι

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι δύο φορές. Βάζουμε την κομματιασμένη κουβερτούρα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά να λιώσουν. Προσθέτουμε τη ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή. Αν δεν έχετε, βάλτε την κανονική). Ανακατεύουμε να λιώσει και η ζάχαρη.Αποσύρουμε από το...