Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε πολύ λίγο λαδάκι σε τηγάνι αντικολλητικό να κάψει, προσθέτουμε τις ντομάτες αφού τις έχουμε τρίψει στον τρίφτη και μια πιπερίτσα κομμένη σε κύβους. Αφήνουμε 7 λεπτάκια να βράσει η σάλτσα και τοποθετούμε τα αυγά μάτια.Βάζουμε αλατάκι πιπεράκι και αφήνουμε να τηγανιστούν...