Γλυκόξινη Μαρμελάδα από Κόκκινες Πιπεριές

Γλυκόξινη Μαρμελάδα από Κόκκινες Πιπεριές

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Πλένουμε και καθρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους, αν θέλουμε και την φλούδα.Στο μούλτι πολτοποιούμε τις πιπεριές.Καθαρίζουμε το μήλο, κρατώντας τις φλούδες και το εσωτερικό τους, τα οποία κλείνουμε σε ένα τουλπάνι και τα δένουμε καλά.Τρίβουμε το μήλο στον τρίφτη, στο χοντρό...