Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αυτό το ζεστό κρασί με τα μπαχαρικά και τα αρώματα από εσπεριδοειδή θυμίζει ζεστή σαγκρία (όπως διάβασα χαρακτηριστικά κάπου) και πίνεται τον χειμώνα ιδίως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. H πρώτη αναφορά ζεστού κρασιού με μπαχαρικά γίνεται από τους Ρωμαίους τον 2ο αιώνα π.Χ....