Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° C.Βήμα 2 Λαδώνετε ελαφρά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ (ή την ψεκάζετε με σπρέι λαδιού) και ντύνετε τον πάτο της με αντικολλητική λαδόκολλα.Βήμα 3 Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που...