Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μουλιάζετε το ψωμί στην μπίρα. Το στύβετε καλά με το χέρι και κρατάτε την μπίρα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια μαζί με ανάλογο αλατοπίπερο και ζυμώνετε προσθέτοντας λίγη λίγη την μπίρα. Σκεπάζετε το μπολ και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσετε...