Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τον πάγο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Κάποια κομμάτια σπανάκι και δυόσμου θα υπάρχουν στο μείγμα μας , αλλά δεν μας πειράζει. Στην συνέχεια προσθέτουμε την μισή ποσότητα του πάγου και χτυπάμε σε δυνατή...