Κοτόπουλο με κρούστα αμυγδάλου και σταμναγκάθι σοτέ

Κοτόπουλο με κρούστα αμυγδάλου και σταμναγκάθι σοτέ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Αλείφετε τα φιλέτα με λίγο ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνετε και τα βουτάτε στο φιλέ αμυγδάλου έτσι ώστε να σκεπαστούν παντού. Τα πασπαλίζετε με το θυμάρι, το πεκορίνο και επιπλέον φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα αραδιάζετε σε αντικολλητικό ταψάκι και...