Σαλάτα με κους κους αβοκάντο λαχανικά και σος vegan γιαουρτιού

Σαλάτα με κους κους αβοκάντο λαχανικά και σος vegan γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Μάνος Γρηγορόπουλος
Για το κους κους: Βράζετε το κους κους σύμφωνα με της οδηγίες του πακέτου. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζετε, το κρυώνετε και το ρίχνετε σε ένα μπολ. Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρό καρέ, κρατώντας από την ντομάτα μόνο το φιλέτο και όχι τα σπόρια. Ψιλοκόβετε...