Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε .Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους και τα βάζουμε σ ένα ταψάκι .Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένα , το λάδι , το νερό , αλάτι και πιπέρι και τα ψήνομε στους 200 βαθμούς για μία ώρα...