Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε το γιαπωνέζικο «πέστο» δυόσμου: Βάζετε όλα τα υλικά στη γυάλα του πολυμίξερ ή του μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει μια λεία και παχύρρευστη σος. Την κρατάτε στην άκρη.Βήμα 2 Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά, το αλείφετε με μια κουταλιά...