Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βήμα 1 Ετοιμάζετε το γιαπωνέζικο «πέστο» δυόσμου: Βάζετε όλα τα υλικά στη γυάλα του πολυμίξερ ή του μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει μια λεία και παχύρρευστη σος. Την κρατάτε στην άκρη.Βήμα 2 Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά, το αλείφετε με μια κουταλιά...