Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε πολύ λεπτες φέτες και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λιωμένο βούτυρο.Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε πολύ λεπτες φέτες και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λιωμένο βούτυρο.Προσθέτουμε τον κύβο κοτόπουλο, το σέλερι, το...