Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Με ένα πινέλο βουτυρώνετε ελαφρώς την φόρμα της τάρτας και στρώνετε 8 φύλλα κρούστας βουτυρώνοντας, με το λιωμένο βούτυρο, καλά το κάθε ένα ξεχωριστά.Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.Τοποθετείτε ένα...