Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Άλλη μια συνταγή, αγαπημένοι μας φίλοι, με Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα από την αγαπημένη μας Yoleni’s. Στα 32 μου χρόνια έχω γνωρίσει μόνο έναν άνθρωπο που δεν τρώει ζυμαρικά, οι περισσότεροι τα αγαπάνε. Εγώ τα λατρεύω, θα μπορούσα να τρέφομαι καθημερινά με ζυμαρικά. Υπάρχει τόση...