Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τον ανανά, τη μπανάνα και το αγγούρι μέχρι να διαλυθούν εντελώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι, το γάλα καρύδας, το τζίντζερ και το λεμόνι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα...