Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό πιάτο με έντονη θαλασσινή γεύση Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σουπιές. Αφαιρούμε και τα εντόσθια, προσέχοντας να μη σπάσει η φούσκα με το μελάνι, που θα μας χρησιμεύσει να φτιάξουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά.Βράζουμε τα πλοκάμια για 20 λεπτά, μετά προσθέτουμε και το...