Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και μυρωδάτο θρεπτικό πιάτο για το μεσημεριανό σας Απλώστε στις τσιπούρες μέσα και έξω με αλάτι. Βάζετε τα φύλλα βασιλικού μέσα σε κάθε κοιλιά ψαριού και μετά καρφιτσώνετε τις άκρες του ψαριού με οδοντογλυφίδες. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις....