Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μπολ που μπαίνει στoν φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, την πιπεριά, το μανιτάρι, τη γαλοπούλα, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε το μπολ στoν φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε το μείγμα στα 800 Watt για 6 λεπτά. Αλείφουμε και τις δύο φέτες...