Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε μικρούς κύβους.Χτυπήστε σε ένα μπολ τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και το μπράντι. Ρίξτε τις φέτες του τσουρεκιού στο μείγμα με τα αβγά και αφήστε τα για 10 λεπτά.Ρίξτε στο μείγμα το βούτυρο, τα μήλα, τα καρύδια και την κανέλα και ανακατέψτε...